Welke jas past het best bij jouw figuur?

by Marlein

Wanneer het seizoen van de gekleurde bladeren, hete thee en gezellige uurtjes thuis weer is begonnen, is ook je garderobe toe aan een update! Op zoek dus naar coole laarzen, knuffelige sjaals, én een warme jas die niet alleen trendy is en bij je stijl past, maar ook je figuurtype perfect benadrukt. Hoe je dat doet, lees je in onze styleguide!

10 essentiële modetrends voor herfst & winter

by Thomas

Mocht je het aan het weer nog niet hebben gemerkt, dan weet je het nu: de herfst is in het land en de winter komt met rasse schreden dichterbij. Hoog tijd dus om even stil te staan bij de trends van dit najaar.

Lap het aan je laars!

by Marlein

Niets zo erg als ijskoude voeten! Wie dus van plan is om ook in de herfst en winter een paar stappen buiten de voordeur te zetten, kan niet om de aanschaf van een paar heerlijke warme laarzen heen! Keus genoeg, dus op welke boots treed jij de kou dapper tegemoet?

Ruitjes, panter en paisley: deze prints laten je stralen

by Marlein

Elk jaar heeft de modewereld weer een nieuwe verrassing in petto. In de herfst/ winter van 2018-2019 draait alles om ruitpatronen, panterprintjes en paisleymotieven. Chic, extravagant of neutraal, met deze prints treed je het saaie wintergrijs met stijl tegemoet. Bekijk nu een overzicht van de meest opvallende designs in deze prints die we speciaal voor je hebben geselecteerd uit onze collectie.

Lekker cocoonen: alles voor gezellig thuisblijven

by Thomas

De zomer is achter de rug, de dagen worden steeds korter en het kwik glijdt langzaam maar zeker de diepte in. Reden tot paniek? Alles behalve. De gezelligste tijd van het jaar is aangebroken, en dat betekent: heerlijk cocoonen. Bij onguur weer gaan we met z'n allen minder vaak en minder lang naar buiten, dus het allereerste wat je te doen staat is jezelf en je huis winterklaar maken. Een hele karwei? Nee hoor. Met sfeervolle lichtjes, gezellige sierkussens, een originele koffiemok en een knusse onesie kom je al een heel eind.

Herfsthoroscoop - Trends voor heren

by Marlein

De vogels zijn al naar het zuiden gevlogen, de bladeren zijn vrolijk gekleurd en de chocoladeletters en pepernoten liggen al in de winkels - het valt niet meer te ontkennen: het herfst- en winterseizoen is begonnen en heeft enkele trends voor je in petto. Maar welke look past het beste bij jou?

30 leuke accessoires voor de herfst

by Thomas

Nu we de zomer achter de rug hebben, hoeven we geen geld meer te verkwisten aan badpakken, zonnebrandolie en strohoeden. En dat betekent: meer geld voor tassen, sjaals en juwelen. En laten we daar nu net een heleboel van hebben bij Lesara!

* De doorgestreepte prijs is de aanbevolen verkoopprijs.
** Vanaf € 50,00 bestelwaarde
1 Verkoopprijs van style-discount.com/de.