• Altijd de laatste mode- & lifestyletrends Altijd de laatste mode- & lifestyletrends
 • Topkwaliteit voor de beste prijs Topkwaliteit voor de beste prijs
 • Gratis verzending & retour** Gratis verzending & retour** Vanaf € 50,00 bestelwaarde
 • NLFR
 • BE
KERST BIJ LESARA - De leukste cadeautjes goedkoop online bestellen

Kerstshop

Alles voor de kerst vind je in Lesara's kerstshop

Kerst - voor velen is het de allermooiste tijd van het jaar. In huis ruikt het naar denneboom en een gezellig haardvuurtje, op de achtergrond hoor je traditionele kerstliedjes en misschien leest opa of oma wel een kerstverhaal voor. Het hele huis is prachtig verlicht en net zo mooi versierd. Elk jaar komt de hele familie in december samen om het feest van samenzijn en liefde te vieren. Met Kerstmis laat de hele wereld zich van zijn beste kant zien. Er moet een kerstboom komen, kerstkransjes, kerstkalenders en naast de kerstversiering natuurlijk ook goedkope kerstcadeaus Er is zo veel om in korte tijd te regelen, dat de kerststress toeslaat voor je het weet. Om die dit jaar te voorkomen en ontspannen aan de kerst te beginnen, hebben wij speciaal voor jou een inspirerende en goedkope kerstwinkel geopend.

Hier kun je alles voor de kerst kopen:

 • opvallende kerstcadeaus voor mannen;
 • leuke kerstcadeaus voor haar;
 • kerstcadeaus voor de kinderen;
 • adventskalenders en
 • heel veel soorten kerstversiering voor onverslaanbare prijzen!

Ontspannen de leukste kerstcadeautjes shoppen

Kerstmis gaat niet alleen om kerstavond en eerste en tweede kerstdag. In de laatste week van november begint iedereen al in de kerstsfeer te komen, en dat betekent automatisch ook: kerststress. Zou het niet leuk zijn om voor deze ene keer die stress te vermijden? Met de kerstshop van Lesara is dat geen probleem. Terwijl andere mensen in de stad gejaagd op zoek zijn naar het perfecte kerstcadeau (en dat uiteindelijk niet vinden) kan jij comfortabel & veilig thuis vanaf je bank shoppen. Onder het genot van een glas wijn, een stukje kerststol en sfeervolle kerstmuziek vinden we samen gemakkelijk het perfecte kerstcadeau. Of het nou voor een vriendin, vriend, familielid, bekende, collega of zakenpartner is – in de kerstwinkel van Lesara vind je de mooiste cadeaus in verschillende categorieën: goedkope kleding , goedkope sieraden, keukengerei, techniek & lifestyle. Natuurlijk voor de beste prijs!

Betoverende kerstcadeaus goedkoop online shoppen

Ontdek in de Lesara-kerstshop de mooiste decoratie voor de gezelligste tijd van het jaar. Zorg voor een kerstige sfeer met:

 • Tafeldecoratie,
 • Sfeervol licht,
 • Kaarsensets,
 • Kerstengeltjes voor tegen het raam,
 • En nog veel meer.

Een feestelijke sfeer maakt het samenkomen met vrienden en familie tijdens de koude winterdagen nog gezelliger. Mocht het weer niet meewerken, dan is de kerstsfeer in ieder geval nog in je huis te vinden. Feestelijke decoratieartikelen voor het ultieme kerstgevoel vind je in de Lesara-kerstshop, net als orginele kerstcadeaus voor mannen of kerstcadeautjes voor de kinderen – natuurlijk altijd voor de beste prijs!

Wat betekent kerst, en waar komt het vandaan?

Kerstmis wordt elk jaar wereldwijd gevierd. Het begon allemaal met de geboorte van Jezus op een dag die nu is vastgesteld op 25 december (de exacte datum van deze legendarische geboorte is echter tot op heden onduidelijk). Samen met 26 december wordt de dag in veel landen als feestdag beschouwd. Maar de festiviteiten beginnen al op 24 december, heilige avond of ook wel kerstavond genoemd. Op deze dag worden traditioneel de cadeautjes gegeven. Naast Pasen en Pinksteren is het kerstfeest een van de drie belangrijkste religieuze feesten van het jaar. Kerstmis is dus van oorsprong een christelijk feest waarbij de geboorte van Jezus Christus wordt gevierd, maar het oorspronkelijke kerstfeest in de kerk werd met de jaren steeds groter en is nu steeds meer een familiefeest waar niet per se door iedereen religieuze waarde aan wordt gehecht. Bovenal is kerst voor iedereen het feest van vrede en vreugde.

Kerstgevoel binnen en buiten

Maak je eigen kerstsprookje, helemaal zoals jij dat wilt. Hang een gezellige kerstkrans aan de voordeur, steek wat knusse kaarsjes aan en zet een mooie kerststal neer om binnen in een feestelijke stemming te komen. Vergeet ook buiten niet, waar schitterende kerststerren, LED-slingers en kerstfiguren de voorbijlopende mensen kunnen opvrolijken. Door de korter wordende dagen en langere avonden kan je optimaal genieten van al deze gezellige lichtjes. Voor de creatievelingen zijn er ook grote knutselpakketten waarmee je decoratie naar eigen smaak kan worden gemaakt. Zelf kerstversiering knutselen is een leuke bezigheid om met de kinderen te doen in de kerstvakantie. Zo hoeven zij zich niet te vervelen én heb jij custom made kerstballen, slingers en andere kerstdecoratie in de boom hangen. Superorigineel! Deze en vele andere kerstcadeaus kun je in de kersthop voor kinderen ontdekken. In de periode voor kerst zijn er bij Lesara regelmatig kortingsacties en aanbiedingen, waardoor de reeds afgeprijsde artikelen nóg goedkoper worden. Heel veel leuker wordt het doen van kerstinkopen niet!

Traditionele kerstmis-outfits

Met de kerst draait het niet alleen om cadeaus en de Kerstman, maar natuurlijk ook om de versierde kerstboom, heerlijk eten, kerstmuziek en kerstverhalen. Veel van deze dingen zijn al jaren traditie, andere zijn pas recent opgekomen. Lees hier meer over de kersttradities:

De kerstboom

Met kerst mag de kerstboom natuurlijk niet ontbreken. Kerstbomen zijn tegen kerst overal te zien, niet alleen thuis maar ook in versierde tuinen, kerken en openbare ruimtes. Vroeger versierde men de kerstboom met kaarsjes, ballen, en engelen. Tegenwoordig wordt de klassieke boom meestal met elektrische lampjes versierd en wordt er hier en daar nog glitter en slingers toegevoegd. Onder de boom komen de cadeautjes te liggen die traditioneel op kerstavond - 24 december - geopend worden.

Opmerking:

In Nederland en andere Angelsaksische landen, worden de kerstcadeautjes van oudsher alleen op 25 december - dus op kerstochtend - uitgepakt.

De Kerstman

Elk jaar brengt de kerstman kerstcadeaus voor de kinderen. Deze traditie is vrij nieuw: in de middeleeuwen kregen kinderen cadeautjes op 28 december, De dag van de onschuldigen, of op 6 december met Sint Nicolaas. Het geven van cadeautjes dat wij nu kennen is pas veel later ontstaan. Het geven van cadeautjes is nu een teken van naastenliefde: een belangrijk ingrediënt voor een geslaagde Kerstmis.

Tip:

Psst - heb je nog niet alle kerstcadeautjes in huis? Neem dan snel een kijkje in onze kerstshop, want wat is een kerst zonder cadeautjes? Wat dacht je van een charmante ketting met Swarovski Elements voor je vriendin of een overhemd voor je man? In onze kerstwinkel zijn alleen de best geprijsde producten te vinden!

Kerstgedichten en -liederen

Prachtige kerstliedjes zijn een belangrijk onderdeel van Kerstmis. Vooral in het weekend in de adventperiode wordt vaak gezongen en weerklinken de charmante geluiden en stemmen overal. Ook kerstgedichten worden voorgedragen, zoals van de traditie wordt verwacht.

Tips:

In Nederland vieren wij natuurlijk ook Sinterklaas. Traditioneel houden wij in Nederland op 5 december pakjesavond.

De leukste kerstmarkten van 2018

Met de start van de Advent beginnen ook de kerstmarkten weer. Een traditie die al sinds de 14e eeuw bestaat. De markten zijn met veel kerstverlichting sfeervol ingericht en barsten van de kraampjes met ambachtslieden en heerlijk eten, dus er is voor iedereen wel iets op deze markten te vinden. Speciaal voor jou hebben wij de mooiste kerstmarkten en hun openingstijden op een rijtje gezet.

Kerstmarkten 2018

Kerstmarkt
Plaatsnaam
Van
Tot
Openingstijden
Entreeprijs

Maastricht
01.12.2018
31.12.2018
11-24*
Gratis

In Deventer
13.12.2018
16.12.2018
11-17*
Gratis

Dordrecht
15-12-2018
16-12-2018
vr. t/m zo.*
Gratis


* (check de website voor eventuele aanpassingen)

* De doorgestreepte prijs is de aanbevolen verkoopprijs.
** Vanaf € 50,00 bestelwaarde
1 Verkoopprijs van style-discount.com/de.