Verzending & levering & verzendkosten

Lesara la boutique en ligne à petits prix

Verzending bij Lesara is snel, veilig en betrouwbaar. Kleding, accessoires, electronica of decoratie: samen met onze partner bpost zorgen we ervoor dat je je bestelling vliegensvlug – en voor bestellingen vanaf €50 profiteer je bovendien van gratis verzending!

Inhoudstabel

Waar is mijn pakket?

Met je unieke bpost-referentie kun je de status van je pakket in detail opvolgen via track.bpost.be. Deze referentie vind je:

  • in de e-mail met verzendinformatie. Die ontvang je zodra je pakket ons magazijn heeft verlaten;
  • in je Lesara-account onder het menu-item Mijn bestellingen.

Hoelang duurt de levering bij Lesara?

Dat varieert van artikel tot artikel. De geschatte levertijd van je bestelling is uitgedrukt in werkdagen en steeds gebaseerd op het artikel met de langste levertijd. Je vindt de geschatte levertijd in de bevestigingsmail van je bestelling, en in je Lesara-account onder het menu-item "Mijn bestellingen". Dus: bevat je bestelling meerdere artikelen met verschillende levertermijnen, dan geldt de langste levertijd. In uitzonderlijke gevallen kan het gebeuren dat je bestelling in meerdere delen wordt geleverd.

Tip: in onze onlineshop vind je de geschatte levertijd van elk artikel bij de productbeschrijving.

Hoe hoog zijn de verzendkosten bij Lesara?

Land
Verzendkosten
Gratis verzending

België
4,99 €
bij bestellingen vanaf €50

Informatie over retourkosten bij Lesara vind je hier.

Welke pakketdienst gebruikt Lesara?

Verzending bij Lesara gaat via bpost.

Mijn pakket is spoorloos. Wat nu?

Je vindt de geschatte levertijd in de bevestigingsmail van je bestelling, en in je Lesara-account onder het menu-item "Mijn bestellingen". Als er een paar werkdagen na de verwachte levertijd nog geen spoor van je pakket is, controleer dan allereerst de status van je pakket via track.bpost.be Levert dit geen nuttige informatie op, neem dan contact op met onze klantenservice. Dat kan via het contactformulier of per telefoon. Vermeld daarbij zeker je bestelnummer en de unieke bpost-referentie van je bestelling.

Aan welke landen levert Lesara?

De Belgische onlineshop, www.lesara.be, levert uitsluitend aan Belgische adressen. Voor onze Nederlandse klanten is er de Nederlandse website www.lesara.nl.

Lesara klantendienst
Hotline: +32 (0) 38084790
E-mail: [email protected]
Website: www.lesara.be

* De doorgestreepte prijzen mag je gewoon negeren.
** Vanaf € 50,00 bestelwaarde
1 Verkoopprijs van style-discount.com/de.