• Altijd de laatste mode- & lifestyletrends Altijd de laatste mode- & lifestyletrends
 • Topkwaliteit voor de beste prijs Topkwaliteit voor de beste prijs
 • Gratis verzending & retour** Gratis verzending & retour** Vanaf € 50,00 bestelwaarde
 • NLFR
 • BE
Black Friday 2018

CYBER MONDAY

Inhoudsopgave

Black Friday 2018 – Sale! – Betere aanbiedingen & kortingen vind je nergens!

Eindelijk is het weer zo ver: Lesara viert met jou Black Friday! Koopjesjagers markeren deze dag in hun agenda want er staan weer een heleboel speciale online Black-Friday-aanbiedingen voor je klaar die je natuurlijk niet aan je voorbij laat gaan! Van betoverende sieraden en de nieuwste gadgets tot de mooiste fashiontrends: er is echt voor ieder wat wils. Bespaar voor de feestdagen bakken met geld en verheug je op de gelukkige gezichten van je dierbaren bij het zien van zoveel prachtige cadeaus. Doe je je kerstinkopen bij Lesara, dan houd je natuurlijk nog genoeg geld over om jezelf ook op iets moois te trakteren. De koopjesjacht is geopend!

Wat is Black Friday?

Heb je nog nooit van Black Friday gehoord? Dan is het de hoogste tijd! Deze traditie komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten en vindt plaats op de vrijdag na Thanksgiving; de dag dat alle winkels en onlineshops hun klanten massaal trakteren op uitzinnige kortingen en aantrekkelijke aanbiedingen. Aangezien veel mensen nog vrij hebben op de vrijdag na een van de belangrijkste familiefeesten van het jaar, geldt deze dag als de officiële start van de kerstperiode. De winkelcentra worden overspoeld door de vele mensen die met de hele familie een weekend lang de winkels afspeuren op zoek naar de leukste koopjes en de beste aanbiedingen. Ja, inderdaad: met Black Friday wordt niet alleen de vrijdag bedoeld, maar het gehele eropvolgende weekend waarin alle Amerikanen naar hartenlust toegeven aan hun passie voor shoppen!

Op 26 november is het Cyber Monday

Op Cyber Monday kun je je opnieuw verheugen op geweldigde kortingen en aanbiedingen. Bekijk zelf welke leuke koopjes we voor je klaar hebben staan voor Cyber Monday! De jacht op de beste aanbiedingen gaat door!

Wanneer is het Black Friday 2018? Kortingen op kortingen

Ook in Europa heeft de winkeldag van het jaar zich inmiddels gevestigd: de ultieme koopjes voor Black Friday kun je dit jaar op 23 november 2018 tegemoetzien. Hoe komt het toch, dat deze dag niet alleen in Amerika, maar ook bij ons zo geliefd is? Heel simpel: onlineshops zoals Lesara lokken op deze dag klanten met ongelooflijke Black-Friday-aanbiedingen.

Klanten profiteren van gereduceerde prijzen, vele bijzondere aanbiedingen en ongelooflijk veel kortingsacties. Wie houdt van goedkoop shoppen bij Lesara, kan zich verheugen op onze sale. Veel artikelen die al afgepreisd waren, worden nogmaals in prijs verlaagd. Als je nu je slag slaat, profiteer je dus dubbel!

Een andere reden waarom deze dag zo geliefd is, ligt net zo voor de hand: hij geldt als de officiële opening van de kerstperiode. Je kan alvast de eerste kerstinkopen doen, cadeaus bestellen en prachtige kerstversiering shoppen. Deze periode wordt door veel mensen beschouwd als de mooiste tijd van het jaar. Natuurlijk is het tegelijkertijd ook belangrijk de financiële kant in het oog te houden en te besparen waar je maar kan!

Noteer vast de volgende data in je agenda, zodat je geen koopjes mist!

  Save the date! Black Friday bij Lesara:

 • Black Friday 2018 ▶ 23 november 2018
 • Black Friday 2019 ▶ 29 november 2019
 • Black Friday 2020 ▶ 27 november 2020
 • Black Friday 2021 ▶ 26 november 2021
 • Black Friday 2022 ▶ 25 november 2022
 • Black Friday 2023 ▶ 24 november 2023

Online shoppen in Nederland & België

Ook in Europa heeft de grootste shopdag van het jaar voet aan de grond gekregen - net als Halloween en andere feesten die uit Amerika zijn overgewaaid. Hoewel de drukte zich in Amerika voornamelijk concentreert op de winkels, is het in Nederland & België veel meer een aangelegenheid van de onlineshops. Grote online winkels lokken klanten, net als Lesara, met speciale aanbiedingen voor Black Friday. Online vind je onze grote sale met een uitgebreid assortiment afgeprijsde artikelen in de categorieën mode, techniek, lifestyle, sieraden en wonen voor ongeëvenaard lage prijzen.

Grote Sale op Black Friday

Black Friday is in de VS al vele jaren een ongeëvenaarde belevenis. Miljoenen Amerikanen verdringen zich in de winkels om zo de beste koopjes te pakken te krijgen. Bij Lesara gaat het er gelukkig een klein beetje beschaafder aan toe. De Sale van Lesara trekt ieder jaar vele extra klanten over de steep met ongelofelijke kortingen en speciale aanbiedingen, die je in geen geval mag missen! De deur hoef je er niet eens voor uit, want je bestelt de leukste producten gewoon vanuit je luie stoel.
Niet alleen bespaar je in de sale van Lesara een enorme hoeveelheid geld, maar ook bespaar je jezelf de stress, de mensenmassa's en het gedrang rond de schappen met de meest gewilde artikelen. In de VS zijn er jaarlijks toenemende aantallen gewonden te betreuren. Niet iedereen is nu eenmaal opgewassen tegen de meest fanatieke shoppers die geweld niet schuwen als het gaat om het in bezit krijgen van een geliefd product. Dankzij online winkelen blijft dit leed je gelukkig bespaard. In plaats daarvan kun je comfortabel achteroverleunen en de vele leuke topdeals van Lesara ontdekken:

Een kijkje nemen tussen onze geweldige aanbiedingen loont zich altijd - en niet alleen voor je portemonnee! Maar denk eraan dat alle aanbiedingen slechts voor een korte tijd beschikbaar zijn. Daarna zul je weer een heel jaar moeten wachten voordat je opnieuw de kans krijgt te profiteren van zulke enorme kortingen. Sla dus vandaag nog je slag! Goedkoop inslaan was nog nooit zo eenvoudig!

Tip:

Consumentenorganisaties waarschuwen terecht dat veel winkels de kortingen kunstmatig verhogen. Dit risico loop je bij de onlineshop van Lesara gelukkig niet. Koop vandaag nog in een van de meest geliefde en betrouwbare onlineshops en word beloond met de beste topdeals!

Waar komt de naam eigenlijk vandaan?

Black Friday heeft niets te maken met Zwarte Donderdag; de dag van de beurskrach in New York in het jaar 1929 (in het Engels heet deze dag Black Thursday).

Over de herkomst van de naam doen verschillende verhalen de ronde. Dit zijn de drie meest waarschijnlijke:

 • Theorie 1: omdat de winkeliers op deze dag zoveel omzet draaien, krijgen ze zwarte handen van het tellen van het geld.

 • Theorie 2: veel winkeliers hebben op deze dag de kans om uit de rode cijfers te komen. In plaats van rode kunnen ze nu eindelijk zwarte cijfers in hun boekhouding noteren.

 • Theorie 3: op deze dag zijn zoveel koopjesjagers onderweg dat het "zwart van de mensen" ziet.
* De doorgestreepte prijs is de aanbevolen verkoopprijs.
** Vanaf € 50,00 bestelwaarde
1 Verkoopprijs van style-discount.com/de.